Duurzaam

Naast onze passie voor het maken van interieurs, is duurzaamheid ook één van onze kernwaarden. Het bewust omgaan met materialen en nieuwe machines in de werkplaats voor het verminderen van het stroomverbruik.

Wat verstaan wij onder duurzaam

Naast de kernwaarden kwaliteit en vakmanschap is duurzaamheid daar ook een onderdeel van. Het bewust omgaan met de materialen en de manier van werken. Er zijn nieuwe machines aangeschaft die minder stroom verbruiken, en de warmte van deze machines worden gebruikt om de werkplaats te verwarmen. Maken we gebruik van groot verpakkingen, circulaire materialen en de juiste afvalstromen. Daarbij zijn we volledig zelfvoorzienend als het gaat om energievoorziening van onze productielijn. Er zijn maar liefst 80 zonnepanelen geïnstalleerd om een "nul op de meter" situatie te creëren.

Voor het maken van interieurs kiezen we zoveel mogelijk voor gerecycled hout plaatmateriaal met een FSC-keurmerk. De materialen die we gebruiken voor het leggen van vloeren, het afplakken, verlijmen en egaliseren zijn oplosmiddelvrij. Daardoor is de emissie zo laag mogelijk voor een gezonder binnenklimaat.

Heb je een idee voor je interieur wat je met ons wilt delen? Leuk, we maken graag kennis met je. Samen zetten we de volgende stap om jouw idee door te vertalen naar een ontwerp, offerte en realisatie. Voor een duurzaam interieur met uitstraling, die lang meegaan en stijlvol, verzorgd en perfect passen!

Neem contact met ons op
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then